Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Lastnik tega spletnega mesta je podjetje Qualita d.o.o. , ki spoštuje vašo zasebnost.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Pri obisku našega spletne strani lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke, da nas kontaktirate.

​Ti podatki lahko vključujejo vaše ime in elektronski naslov. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno.

Qualita d.o.o. je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani in jih ne bo prodajal, delil ali posredoval v druge namene. Vaše osebne podatke bomo uporabljali le v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. S posredovanjem vaših osebnih podatkov na tem spletnem mestu soglašate z njihovo uporabo ob vašem nakupu, za obveščanje o  novostih, storitvah in drugih zanimivostih.

Qualita d.o.o. izvaja postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Na vaš računalnik se bodo lahko namestili majhni kosi informacij, znani kot ”piškotki”. Edina osebna informacija, ki jo ”piškotek” lahko vsebuje, so informacije, ki jih podate sami. Če piškotkov iz naše spletne strani ne želite prejemati, jih lahko z ustrezno nastavitvijo vašega internetnega brskalnika zavrnete, lahko pa jih tudi onemogočite. Za uporabo naše spletne strani ne potrebujete omogočenih piškotkov. Več o rabi piškotkov si lahko preberete tukaj.

Težave ali pritožbe

Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na qualitadoo@gmail.com. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Posodobitve pravilnika o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti bo lahko brez predhodnih opozoril posodobljen. Posodobitev pravilnika bo označena na dnu pravilnika.

Datum spremembe: Qualita d.o.o., 7.julij. 2022